fbpx

Samen maken we de wereld Licht 

nick en kirstie event

Vanuit dezelfde zielsmissie lopen wij samen om mensen te begeleiden in zich weer Licht te voelen & Licht te leven.

Er zijn teveel mooie zielen die met zichzelf in de knoop zitten, in zwaarte & angst vastzitten en leven met allerlei onverklaarbare klachten, terwijl ze eigenlijk op aarde zijn gekomen om Licht te ZIJN om de transitie mee te voltooien. Maar dat lijkt niet te lukken, omdat ze voor hun gevoel steeds tegen gehouden worden als ze weer een stap in het LICHT willen zetten. 

Daarom is H.E.T. Land van Licht een plek waar je gezien, gehoord, gevoeld & begrepen worden. 
Waar je l
os kan komen van alle conditioneringen, patronen, ziektes & gedragingen die zijn doorgegeven van generatie op generatie, opgedaan in je eigen leven en vanuit vorige levens. 

Zodat jij heling & genezing kunt vinden door gewoonweg weer te leren voelen en te gaan zijn wie jij in werkelijkheid bent. Waardoor jij je ZIELSMISSIE daadwerkelijk kunnen gaan leven & uitvoeren. 

Het is NU tijd om het Licht in jezelf te gaan voelen & een steentje bij te gaan dragen bij het verlichten van de Aarde. Door gewoonweg Licht te ZIJN. Niet meer en niet minder. 

Wat mensen zeggen over ons:

Een thuis, een familie waar jij je geliefd, gezien en je gehoord voelt. Waar je zonder schaamte en zonder masker volledig mag en kan zijn wie jij bent. Een plek, een warm bad waar onvoorwaardelijke liefde volop stroomt.

De oprichters:

Nick & Kirstie zijn de eigenaars van Het land van Licht. Zij zijn er dankzij hun samenwerking met de onzichtbare Lichtwereld experts in om de vinger meteen op de zere plek te leggen. Wonden te open die al jaren dicht zitten van dit leven leven, vorig levens, familielijnen en uit de baarmoederwond.

Niet fijn maar wel helend en genezend. Zij halen onderliggend trauma onder een klacht omhoog, zodat deze kan helen, genezen en/of  verdwijnen, zodat jouw Licht weer kan gaan schijnen!

Ze begeleiden daarnaast Lichtwerkers in het terug vinden van zichzelf, de natuurlijke intuïtieve gaven & het Licht in zichzelf om daarmee ook de aarde een stukje kunnen verlichten.

Samen met de door hun opgeleide L.I.C.H.T. Coaches hebben zij een missie, en dat is mensen & kinderen met onverklaarbare klachten of ziektebeelden, die vastlopen in de reguliere zorg heling te bieden, door terug te gaan naar de ware kern van de klacht of het ziektebeeld. 

Dit door middels van Energetische Geneeskunde & Chakrapsychologie op lichaams- & zielsniveau te kijken wat er in de Cellen & het DNA zit opgeslagen aan innerlijke pijn van ervaringen van dit leven, vorige levens en vanuit voorouders.  Waardoor Licht Voelen & Licht leven WEL mogelijk is.

Niet denken maar voelen is onze mantra

We laten jou voelen dat jij precies goed bent zoals je nu al bent. Dat jij er toe doet en er mag zijn.
Met je lach, je traan en je gekkigheid en vastgeroeste patronen. 

Onze L.I.C.H.T Coaches

We werken samen op Het land van Licht met onze L.I.C.H.T. Coaches die allemaal ook de reis naar Licht Voelen & Licht Leven hebben gemaakt. Een soms intense, uitdagende maar magische reis, waardoor zij nu hun mooiste leven vanuit liefde, lichtheid, plezier en balans in zichzelf & in het leven.

Met onderstaande L.I.C.H.T. Coaches heeft Het land van Licht zijn landing mogen vinden en heeft het kunnen ontstaan.

Binnenkort zullen er meer L.I.C.H.T. Coaches op deze pagina te vinden zijn. Ieder met zijn of haar eigen expertise die ze gaan aanbieden tijdens het half jaar traject:
In je KRACHT zonder klacht. 

 

nick voorstellen wie zijn wij
Claudia Bastiaansen

Hello world..!

Ik ben hier om te ‘zijn’. Te ervaren. Het Leven te leven. Ook al voelt het soms wel-licht zwaar. Ik, jij, wij hoeven de zwaarte niet te dragen. Het mag ook licht zijn.. Licht en luchtig.

Op Het land van Licht zal ik jou teachen & uitdagen om weer te gaan spelen & leven. Ik kan jou leren om (nog meer) te genieten, en je innerlijke levensvreugdevuur te voelen vonken. De liefde te voelen stromen, voor het leven en voor jezelf. Jij mag léven i.p.v. overleven! Jij mag zíjn.

Ik zie het leven op aarde als een speeltuin, waar enorm veel te ontdekken valt. Een pretpark vol plezier, én ook spannende rollercoasters waar je met een rotvaart doorheen dendert, terwijl je gillend door elkaar wordt geslingerd totdat je er misselijk van wordt.

Met daarnaast uitdagende hindernisbanen waar je overheen klautert, soms op je bek gaat en/of in valkuilen stapt, door de modder kruipt en weer opstaat en verdergaat, terwijl je je steeds weer laat verrassen door de wonderlijke wereld in en om je.

Ik ben hier om jou te inspireren dit ook zo te kunnen zien, en jou te laten verwonderen over de prachtheid van het leven, de schoonheid der natuur en de schatten in jezelf.

Ik laat jou leren zijn met al wat IS en wat zich aandient. Ook de gedachten en gevoelens die doorgaans worden bestempeld als “niet-zo-fijn”. De schaduwkantjes. Die mogen er ook zijn. Jíj mag zijn. Met al je kantjes en kwetsbaarheden.
Uiteindelijk kun je op een diepe laag ervaren dat je al heel bent. Jij bent.

Lieve jij, wees welkom om jezelf te zijn!

Hartegroet Claudia.
Clautercoach

Kirstie voorstellen wie zijn wij
Tineke Trompenaars

Zo’n 3,5 jaar geleden ben ik, na meerdere “is dit het dan?” momenten, gestart aan de reis naar mezelf. Niet wetende waar ik uit zo komen. Het voelde spannend, onwerkelijk, uit mijn comfortzone en tegelijkertijd was ik vastbesloten om mijn leven te gaan leven. Ik wilde mezelf gaan ont-moeten.

Ik besloot om de regie over mijn leven weer terug te pakken onder andere door de L.I.C.H.T Coach opleiding te doen. Dat was een van de intenste, maar mooiste reizen van mijn leven tot nu toe. Stapje voor stapje mocht ik groeien, bloeien, snoeien naar mijn ware kern, mijn zijn. Waarbij vallen en opstaan samen mochten zijn en mijn bedrijf Born to be Alive is ontstaan. 

Vanuit onze opvoeding, van generatie op genenatie doorgegeven, hebben we vooral geleerd om op de ander te vertrouwen. De mening van de ander laat je vaak (on)bewust zwaarder wegen dan je eigen mening. Je denkt dat de ander het beter weet, meer kennis/ ervaring heeft. Eigenlijk ben je een soort van afhankelijk van de ander, om jezelf goed te kunnen voelen.

Ik mag jou laten ervaren/ laten inzien dat daar waar jij zo naar opzoek bent, al in jezelf zit. Dat door eigen keuzes te maken vanuit het VERTROUWEN in jezelf, je jezelf sterk en krachtig kunt voelen. Dat je daar keer op keer opnieuw voor mag kiezen.

Jij mag weer leren vertrouwen op en geloven in jezelf en je eigen genezingskracht. Je bent tot zoveel meer instaat, als dat je jezelf nu kunt voorstellen. Jij kan jezelf helen en genezen, vertrouw daar maar op. Voel hoe die verbinding met je kern, jouw zijn dan kan ontstaan!

Ik begeleid/ ondersteun je met liefde in jouw proces naar het vertrouwen in jezelf. Net zoals ik bij mezelf heb mogen doen.

Liefs Tineke

Kirstie voorstellen wie zijn wij
Lieke Rijkers

Hallo Lieve mensen. 

Op dit moment reis ik met Kirstie samen om een karmisch stuk te helen die in maart 2022 aan het Licht is gekomen. Daarnaast volg ik nu de opleiding tot L.I.C.H.T. Coach waar in in december 2022 klaar mee ben. 

Op het juiste moment als ik klaar ben om energetisch werk te doen zal ik met je meereizen op H.E.T. Land van Licht. 

Op dit moment geef ik voeding & leefadvies vanuit mijn eigen praktijk Voed je Licht & bouw ik het land mee op.

Liefs Lieke

Onze Kernwaarden

Kracht van eenvoud

We houden het graag simpel en eenvoudig. Zonder al te veel poespas en toeters en bellen. 

What you see is what you get

We mogen weer terug naar onze ware kern en alle maskers mogen daarvoor af. 

 

 

 

 

Zijn met wat IS

Alles staat in verbinding met elkaar en we zijn onderdeel van één geheel.

En het enige wat we hoeven te doen is ZIJN. En het leven zich te laten ontvouwen. 

Niets doen, achterover leunen. 
Je verwonderen over dat wat IS, en dat wat zich aandient in het NU. 

 

 

Alles is er al

Wij gaan er vanuit dat alles er al is. En dat alles op het juiste moment naar je toe komt. 

Alles zit ook al in jou. Je hoeft het alleen nog maar naar boven te halen. 

Het weer te gaan voelen in jezelf.