fbpx

Reis je mee?

Op H.E.T. Land van Licht kun jij verschillende reizen maken. 

Met jezelf, met je gezin en met een reisleider. Je kunt zelf blijven overnachten! Dat is helemaal aan jou. 

Het land is als het ware een groot opstellingsveld waarin jij je mag & kan bewegen. 

Maar je kan ook lekker in stilte zakken, creatief aan de slag of deelnemen aan een workshop die gegeven wordt op het Land. 

 

 

Thuiskomen bij jezelf jaartraject nick en kirstie
Thuiskomen bij jezelf jaartraject nick en kirstie

Op H.E.T. Land van Licht kun jij verschillende reizen maken. 

Met jezelf, met je gezin en met een reisleider. Je kunt zelfs overnachten! Dat is helemaal aan jou. 

Het land is als het ware een groot opstellingsveld waarin jij je mag & kan bewegen. 

Maar je kan ook in stilte zakken, lekker creatief aan de slag of deelnemen aan een workshop die gegeven wordt op het Land. 

 

De zones waar je doorheen mag reizen

Er zijn verschillende zone’s waar je doorheen kunt reizen. Er is een opstellingsveld, waarover jij je kunt bewegen vanuit de intentie en/of vraagstuk die jij hebt. Je zult antwoorden, inzichten & heling ontvangen vanuit het energetisch veld. 
Mocht je ergens niet doorheen komen, is er altijd een reisleider die even met je mee kan voelen. 

Er is een overdekte buiten plek waar jij jezelf creatief kunt uiten in dans, schrijven, schilderen, voor je uit staren, kopje thee drinken, maar waar ook buiten event’s georganiseerd worden. Er zijn ook wandelroutes.

Daarnaast is er een vier het leven plek, bid plek, knuffel plek, een adem plek, kampvuur plek, geniet plek, een stilte plek, loslaat- en verbindingplek en nog veel meer mooie plekjes. 

En niet te vergeten een bevrijdingsplek, waar jij jezelf, je lichaam, je cellen kunt bevrijden van alles wat er niet in thuis hoort. Ook op deze plek is er een zeer helende energie aanwezig die jou ondersteunt in het loslaatproces.

Middels een QR Code ontvang jij informatie en een healingsvideo per plek, zodat jij zelfstandig een helende reis kunt maken naar je ware zelf. Je zult op elke plek precies ontvangen wat je nodig hebt aan inzichten, heling & genezing op het moment dat je aanwezig bent op het land. 

 

Reizen

We hebben verschillende reizen. Je kunt een groepsreis maken, maar ook individuele reis.  Je kunt ze alleen maken of met een reisleider, die een stukje met je meer reist.

Er zijn:

Ontmoet je ware zelf helinsdagen

Verbind & Speeldagen voor het hele gezin

Partnerdagen, om weer opnieuw verliefd te worden op elkaar. 

Opstellingsdagen met diverse thema’s

Vier het leven – dagen & avonden, om samen te verbinden & het leven te vieren

Je bent welkom op het land om te komen ZIJN, te nietsen, te verbinden, te lachen, te huilen en te helen. Voor actuele data, openingstijden & tickets neem een kijkje in onze Agenda. 

Wil je langere tijd verblijven & overnachten om je ware zelf te ontmoeten? Gun jij jezelf een break-out? Je lichaam en ziel positief opladen & voeden? Neem dan een kijkje bij Verblijf. 

We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Sfeerimpressie van de dagen

 

 

 

 

 

 

 

 

Het ontstaan van deze heilige plek 

Al heel lang wist Kirstie dat zij terug zou keren naar haar ouderlijke huis. Een visioen, zoals velen, niet wetende hoe & waarom. Door een voorbestemd plan kwam Kirstie er ook te wonen, samen met Nick, haar 3 jongens en haar ouders. 

De bestemming van het land werden in visioenen steeds duidelijker en zo werd H.E.T. Land van Licht geboren.
Een plek gekozen door de Lichtwereld om een Licht Community op te bouwen om het onmogelijke, mogelijk te laten worden in samenwerking met het ‘goddelijke Licht’, de bron van ons bestaan. 

Een plek waar ziekte, klacht, heling & genezing naast elkaar lopen. Waar onvoorwaardelijke Liefde volop stroomt. Waar we belangeloos geven & ontvangen. Waar we ons Licht & en onze Krachten bundelen voor het hoogste goed van de mensheid.

Waar jij & iedereen heen kan wanneer jij voelt dat je heling, licht, liefde, aandacht & steun kan gebruiken. Een plek waar jij je WEL thuis voelt, jezelf kan zijn en kan voeden met de helende Lichtenergie die op deze plek aanwezig is.
Waar je samen met anderen kunt ZIJN vanuit Verbinding, Liefde & Respect. 

Om licht & gezond te VOELEN, ZIJN & te LEVEN. 

Ondanks dat wij werken ‘in dienst van’ de onzichtbare Lichtwereld blijven wij niet zweven, maar zijn wij echte DOENERS. Waardoor die nieuwe wereld waar jij waarschijnlijk ook naar verlangt er gewoonweg al IS en open voor jou om naar toe te gaan. 

Je bent van harte welkom om mee op reis te gaan op een klein stukje aarde van de nieuwe wereld, die zich uiteindelijk zal ontvouwen over de hele wereld. Kijk in de agenda voor ons gehele aanbod aangeboden door ons en andere Lichtbrengers.

Sfeerimpressie van het land van Licht