fbpx


The Light Experience Journey
 

Terug naar je ware zelf jezelf om je totale welzijn & gezondheid te optimaliseren.

Een innerlijke reis om nooit te vergeten en waar jij levenslang plezier van hebt. 

 

 

Je maakt een Licht ervaringsreis naar jezelf om jouw innerlijke Licht weer te laten stralen en om je klachten te laten verdwijnen. 

Om terug te keren naar je oorspronkelijke staat van zijn: LICHT. 

Je mag het leven gaan leven met  meer plezier & lichtheid, zoals het bedoelt is. En wij gaan je via de Lichtwereld leren hoe.

And this is real, no fiction. 

van rups naar vlinder


The Light Experience Journey
  

Terug naar je ware zelf om je totale welzijn & je gezondheid te bevorderen.

Een innerlijke reis om nooit te vergeten en waar jij levenslang plezier van hebt. 

 

van rups naar vlinder

Je maakt een Licht ervaringsreis naar jezelf om jouw innerlijke Licht weer te laten stralen en je klachten te laten verdwijnen. 

Om terug te keren naar je oorspronkelijke staat van zijn: LICHT.

Je mag het leven gaan leven met  meer plezier & lichtheid, zoals het bedoelt is. En wij gaan je via de Lichtwereld leren hoe.

And this is real, no fiction.

Nick en Kirstie School of Light

Let's heal yourself

Het leven leven is een grote uitdaging. Soms voelt het als een spel, waarvan we de handleiding er niet bij hebben gekregen. En dat kan weleens zeer frusterend zijn. 

Zeker als je ook vastloopt bij het reguliere en je het gevoel hebt dat niemand je bergijpt en kan helpen. Dat niemand aanvoelt wat jij elke dag voelt & ervaart.  Voor jouw gevoel worstel je al een tijdje in je eentje om je hoofd boven water te houden met de klachten die jij nu ervaar in jezelf & je lichaam.  

Dan is het niet voor niets dat jij dit nu leest. Want wij kijken vanuit de energetische geenskunde op een andere manier naar klachten & zieketen, dan de regulier geneeskunde het doet. 

Wij ondersteunen mensen met het helen van zichzelf met het zelfhelend vermogen van het lichaam. Door je lichaam & je chakra’s te ontdoen van emotionele, energetische en mentale pijnblokkades. Van dit leven, vorige levens & je (voor)ouders. 

 

Wij leren jou jezelf te begrijpen & te helen.

Je lichaam is een heel intelligent instrument wat geprogrammeerd is om jou in leven te houden. Maar soms wordt een programmering verstoord en keert het tegen zichzelf.  Dan kan er een klacht of ziekte manifesteren in je lichaam.

Een klacht, negatieve emotie, ziekten draag je niet voor niets in je. Er is een reden van bestaan. Het heeft een ware boodschap en die mag jij samen met ons gaan ontrafelen. 

Samen gaan wij er achter komen waarom een klacht of ziekte bij jou is. Waarom jij het leven leeft zoals je hem nu leeft. 

In de energetische geneeskunde gaan we er vanuit dat de meeste klachten & ziekten ontstaan door een opeenstapeling en langdurig proces van innerlijke ‘vergiftiging’ o.a: 

Negatieve gedachten of emoties hebben over jezelf

Niet je eigen leven leven

Gebukt gaan onder … (vul maar in)

Onverwerkte emtoionele trauma’s

Stress

Ongezonde voeding

Ongezonde relaties 

Niet jezelf zijn 

Karmischische stukken uit vorige levens en van je voorouders

Leven met de diep gewortelde overtuiging: Ik ben niet goed genoeg 

Iets niets kunnen verteren 

In dienst staan van een ander (baas, partner, klant, ouder, kind, de andere wereld ect) ten koste van zichzelf

Allerlei angsten van waaruit je leeft.

Wij zijn benieuwd waar jij je onbewust mee ‘vergiftigd’. Was jij je hier van bewust? Nu ben je in ieder geval wel in staat om bewust een keuze te maken om te starten met ZELFHELING.

  Misschien wist je dat al en misschien is dit nieuw voor je. Laat het dan maar even op je inwerken.

Het is belangrijk dat jij de handleiding van jezelf & het leven gaat ontdekken en begrijpen. Zodat jij de uitdagingen op je pad (levenslessen & klachten) vanuit liefde aan kunt gaan en doorstaan.

Ze brengen je namelijk steeds een laagje dieper bij je ware zelf.  Dat kan soms best eenzaam en pittig zijn. Zeker als je het ‘waarom’ ervan niet kan begrijpen. En daarom doen we het vanaf nu SAMEN.

De tijd van alleen is voorbij. 

Laten we samen op een helende Light Experience gaan EN:

 

Master Light Healer

Zeg gedag tegen:

Onzekerheid dat jij niet goed genoeg bent 

Negatieve angst- & tekortgedachten die jou nu klein & op je plaats & onzichtbaar houden. Waardoor je niet volledig jezelf durft te zijn,

Gebrek aan eigenwaarde, waardoor beter voor een ander zorg dan voor jezelf. Je durft geen grenzen te stellen en je stem te laten horen. 

Overprikkeling en het altijd AAN staan, waardoor je vaak moe en energieloos bent. Je ervaart je HSP als een last en het is lastig om te aarden,

Perfectionisme, controle en hard werken. Altijd het gevoel dat het beter moet. Je ervaart dagelijks het gevoel dat je aan het overleven bent. Je vind het moeilijk om dingen uit handen te geven en loslaten. 

Altijd nadenken & lichamelijke onrust.  Ook in je prive leven blijft je hoofd maar ratelen. In het NU zijn is een hele uitdaging. 

Niet tot handelen komen en uitstelgedrag.  Je bent een kampioen in uitstellen. Je weer het allemaal ontzettend goed maar het lukt je niet om daadwerkelijk te gaan DOEN.

Stress & lichamelijke (pijn)klachten en/of ziekten. Je welzijn & gezondheid is verre van optimaal om je leven te kunnen leven zoals jij dat wilt.  

Je kinderen beïnvloeden met jouw pijnen, emoties & angsten. Je gunt ze een ander vrij leven, zonder dat ze lasten van jouw dragen. 

Overleven. Het altijd maar rennen en bezig zijn voor een ander, terwijl jij op je tandvlees loopt en steeds een beetje meer van jezelf verliest. 

Nick en Kirstie School of Light

Ontvang:

Zelfvertrouwen en volledig geloven in jezelf, je lichaam & op je intuïtie. 

Een Positieve mindset en dat niemand jou meer van de wijs kan brengen. Zelfs je eigen hoofd niet. Je durft weer volledig zichtbaar, precies zoals je bent,

Zelfliefde en het in staat zijn jezelf op nummer 1 te zetten in je leven. Je laat je stem horen en geeft een liefdevolle NEE aan anderen waar dat nodig is. 

Ontspanning weer je 2e natuur is. Je ervaart innerlijke rust in jezelf. Je bent van nature geaard en staat met beide benen op de grond. Voelen & HSP zijn weer je kracht. 

Kracht van imperfectie heb jij je eigen gemaakt en je bent in staat in overgave te zakken en de controle op de juiste momenten los te laten. 
Mee te deinzen op de flow van het leven. 

 Leven vanuit je hart & het NU. Als je thuis bent ben je er ook met volle aandacht. En daar geniet iedereen van. 

Creatie & manifestatiekracht. Je hebt het doen weer in de vingers en uitstellen is verleden tijd. Je ceëert & manifesteert dat wat er van binnen allemaal borrelt & leeft. Overvloed is voor de deur komen staan.

Een optimale welzijn & gezondheid. Je bent in staat deze zelf positief te beïnvloeden en optimaliseren. Je ervaart geen of nauwelijks klachten, meer omdat je zelfhelend vermogen is geactiveerd. 

Je hebt weer het gevoel dat je leeft! Je bruist van de energie en voelt het ultieme geluk waar je altijd naar op zoek was in jezelf. Je sprankelt van binnen en van buiten, waardoor het weer fijn is om JIJ te zijn. Voor jezelf & je dierbaren. 

Zij gingen je al voor

Reconnect with your body and soul. Heal yourself.
Create the life you have always dreamed off.
You can do it!

Unieke Light Experience Journey op maat

Jouw lichtreis stel jij uiteraard zelf samen afgestemd op jouw klachten, verlangen bewustzijnsproces, zielsplan & -missie. Wij voelen daarin graag met je mee, als je dat fijn vindt. 

Je kunt ten alle tijden met deze helende lichtreis beginnen, omdat hij persoonlijk op maat is. Met live dagen in groep, individueel en online.

Je kunt 3 tot 6 maanden met ons op reis of je komt eerst even een tijdje ervaren en snuffelen. Voelen of het past bij jou en of het werkt voor jou. Of je ook daadwerkelijk verlichting gaat ervaren in jezelf.

Let wel op: Soms reis je even door het donker in jezelf, om vervolgens het licht te vinden. Je lichaam heeft tijd nodig om aan jouw oorspronkelijke trilling te wennen & je cellen gaan oude ‘shit’ loslaten en zich vervolgens vernieuwen. Het is belangrijk om je lichaam & ziel de tijd te geven om de hoogst optimale verlichting te brengen die voor je klaar ligt. Daarom adviseren wij om er 6 maanden voor uit te trekken.

Je activeert de zelfhelende kracht van je lichaam, waardoor het in staat is zichzelf te helen & genezen.  Waardoor jij je leven weer voluit leeft, zoals het bedoelt is. 

Vanuit je hart in verbinding met jezelf & de ander. Vanuit onvoorwaardelijke liefde, kracht & respect. Volop genietend vanuit de levensvreugde & het Licht die voelbaar is in jezelf. 

De bouwstenen waarmee jij je helende Lichtreis kunt bouwen zijn:

 • Een persoonlijk gameplan om je klachten te ontrafelen, begrijpen en laten verdwijnen, je innerlijke Licht te laten stralen & weer te kunnen genieten van het leven.

   

 • Live Licht- & ZIJNsdagen met gelijkgestemden gericht op het helen van je klachten, ZIJN & Ontspannen.  

   

  Inclusief om de week een online Masterclasses voor al je vragen & nieuwe gechannelde kennis op te doen om je licht verder te laten ontwaken en het zelfhelend vermogen te activeren. Deze wordt opgenomen en is op elk gewenst moment terug te kijken.

   

 • Online Licht Academy, om vanuit je luie stoel terug te keren naar je oorspronkelijke staat van ZIJN, om je chakra’s & cellen te helen om je lichter & gelukkiger te gaan voelen in jezelf.

   

 • Deep dive  1 op 1 Lichtsessies & dagen om diepe heling te laten plaats vinden op lichaam & zielsniveau. Om het zelfhelend vermogen & levensenergie weer te activeren & klachten te laten verdwijnen.

   

 • WhatsApp contact met ons & de lichtwereld als spirituele leraren naast je als je thuis vast loopt of door omstandigheden niet uit huis kunt.  Door middel van Healing & channeling op afstand afgestemd op jou en het bevorderen van je welzijn.

   

 • Lachen, gieren, brullen avonden, om samen te ZIJN & levensvreugde te activeren en laten stromen in je leven.

In een Lichtgesprek stellen we samen jouw helingsreis samen.

Je hoeft alleen maar aanwezig te ZIJN, bereid zijn om jezelf in de ogen te kijken en de energie zal moeiteloos heling brengen. Vertrouw maar.

Om je Light Expierence Journey zo optimaal mogelijk te laten verlopen is het volgende belangrijk:  

EEN OPENHOUDING, NIEUWSGIERIGHEID, COMMITMENT.
VERWACHT HET ONVERWACHTE
VERTROUWEN IN JEZELF, ONS EN DE LICHTWERELD.
DAT HET EEN SUCCES WORDT. HOE DAN OOK!

 

 

 

 

 

Jij UNLOCKED alle Levenskrachten in jezelf


De Levenskrachten om jezelf te helen en te kunnen leven,
zoals jij dat wilt, zitten al in je. Je hoeft ze alleen nog maar naar boven te halen.
We vergeten te vaak dat we ze in ons hebben. 

De levenskrachten zitten gekoppeld aan je Chakra’s, energiecentra in je lichaam die verbonden zijn met je fysieke lichaam en organen. Wanneer jij je Chakra’s in balans brengt, gaan deze levenkracht vanzelf weer stromen. 

 Levenskracht 1 : Zelfhelend vermogen
Om je welzijn & gezondheid te optimaliseren

Levenskracht 2 : Levensenergie & – vreugde
Om weer te genieten van je leven 

Levenskracht 3 : (Zelf) Vertrouwen
Om te leven vanuit overgave & flow

Levenskracht 4 : (Zelf) Liefde
De grootste helende kracht die er is. 
Om jezelf op nummer 1 te zetten
en jouw leven te gaan leven

Levenskracht 5 : Spreken
Om je behoeften & verlangen te delen

Levenskracht 6 : Intuïtie
Je innerlijk kompas die jou de wegwijst

Levenskracht 7 : Heel & Compleet ZIJN 
Ik ben. Ik besta. Ik doe er toe. Ik leef.

Levenskracht 8: Leven vanuit het hoogste Licht. Het: AL Bewustzijn

 

 

 

 

 

Ik was OP! Een dag duurde voor mij te lang en was te kort. Te lang: ik had niet de energie om 16 uur wakker te zijn en nog te moeten functioneren.  Te kort: ik kreeg niet gedaan wat ik graag wilde doen/ en wat Ik van mijzelf verwachten op een dag te doen. Ik had veel verdriet in mij.

Nu heb ik veel minder hoofdpijn en ik ben zachter geworden. Ik heb veel meer energie en voel mij Lichter.
Dat krijg ik ook van mijn omgeving te horen. Heb meer rust in mijzelf gevonden!

Ik zou het zeker iedereen aanraden. Omdat er niks mooier is om weer bij je zelf thuis te komen
Je merkt pas hoezeer je jezelf kwijt bent/was, als je jezelf beetje bij beetje weer terug krijgt.

Elsje

Iets meer dan een jaar geleden was ik ‘het’ kwijt, ‘t leven, de liefde, de passie, de wil… het was geen leven, het was iedere dag overleven.

Toen kwam ik door sturing van de engelen en het universum terecht op deze liefdevolle plek, die mijn redding is geworden.

Ik ben hier letterlijk en figuurlijk opnieuw geboren. Ik heb leren lopen op mijn nieuwe benen. Ik heb het leven weer leren kennen zoals het in de essentie hoort te zijn.

De schijnwereld, met doen als alsof, pleasen en presteren omdat het anders nooit goed genoeg was…. voor mezelf, heb ik achter me kunnen laten. Dit had ik voor dat ik begon niet durven dromen.

Linda

Lieve Kirstie & Nick

Wat is mijn leven veranderd.. van altijd het gevoel om aan te staan en bezig te zijn, naar innerlijke rust. Het is heel bijzonder om volledig in verbinding te zijn met je lichaam. Waar ik voorheen dagelijks (soms meerdere keren) mijzelf moest aarden, veel last had van mijn onderrug, voel ik nu constant de verbinding met de aarde. De tintelingen onder mijn voeten voel ik de hele dag en de pijn in mijn rug is weg. Wauw het werken aan mezelf en het opruimen van blokkades en trauma’s in mij heeft ervoor gezorgd dat ik nu leef vanuit mijn hart. Het heeft echt mijn leven verrijkt en ik weet nu wie ik echt ben.. Dank jullie wel

Minela

Nick en Kirstie School of Light

Het Land van Licht

Ons Landgoed waar de Light Experience Journey’s plaats vinden is één groot helend energetisch speel- en opstellingsveld. Wanneer je op het land komt voel je de energie al. 

Op deze unieke plek ga jij samen ZIJN met lichtwerkers die al in een hoge trillingsfrequentie zitten waarop jij automatisch mee gaat trillen. 

Waardoor jij immuniteit creëert tegen lagere frequenties. Vervolgens leer jij ook je eigen trilling hoog te houden en niet meer te laten overschaduwen door de lagere trilling van een ander.

Dit alles versterkt je immuunsysteem op een positiever manier.
Je ontwikkelt meer coherentie rond je hersenhelften. Het geeft een boost aan je creativiteit, je gezondheid en vergroot je vitaliteit. 

Door gewoonweg al op het land te zijn transformeer je al. Je gaat echt lichter de deur weer uit. 

Heling & genezing van je innerlijke wonden in
je fysieke & je energetisch LICHTlichaam is wat wij garanderen.

Daardoor ga jij weer ontspanning, levensvreugde & levensenergie
voelen in jezelf, waardoor o.a het zelfhelend vermogen geactiveerd wordt.

Jij ontdoet je van alle herinneringen van trauma’s die er liggen opgeslagen van dit leven, vorig levens & je voorouders. Waardoor lichaam, ziel en geest in balans komen en klachten verminderen of verdwijnen.

Waarom werkt dit WEL door in je dagelijks leven.

 

   • Omdat het geen trucje is wat jij je aan gaat leren om jezelf beter of veiliger te voelen. Je gaat alle gevoelens binnen in jezelf voelen, waardoor het resultaat blijvend is.  Je doet letterlijk al je jasje uit van wie jij dacht te zijn en ontmoet je ware zelf.
   • Het is géén quickfix en en kortdurende rush, maar een totale reset & nieuwe levenswijze die jij je eigen maakt en waar jij je hele leven plezier van hebt. 
   • Het is een traject volledig op maat en afgestemd op jou. Je bent geen nummer, maar een mens die wij zien, voel, horen en serieus nemen. Jouw inbreng & stem vinden we belangrijk en nemen we mee in het proces.

     

     

   • Er staan verschillende expertises klaar om jou te begeleiden en het nu onmogelijke WEL mogelijk te maken. Je vind alles op 1 plek en iedereen is afgestemd op jou proces. Je hoeft je verhaal maar 1 keer te doen. 
    Alles wordt meegenomen van voeding, beweging, lichaam, ziel & mind. 
   • Je Intuïtieve gaven & je zelfhelend vermogen zijn volledig ontwaakt en zet jij in als kracht in je leven. Waardoor klachten verdwijnen als sneeuw voor de zon.
   • Je gaat leven vanuit je zielsplan & – missie met veel liefde & plezier. Hoe groot of klein deze ook is.

En het allerbelangrijkste:

 

Je gaat dit allemaal weer echt voelen in jezelf. Dat is wat wij garanderen. En daardoor kom jij WEL tot de gewenste (gedrags)verandering waar jij zo naar verlangt.

Jij voelt in je hele kern dat jij precies goed bent zoals je bent.

Own your stage, you’re worth it.
It’s your life! Live it now!!
Don’t be afraid. You can do this.
Your guides will support you. 

 

 

Zij gingen je voor

Nick en Kirstie School of Light

Light Experience Journey groepsdagen

We hebben speciale Light Experience groeps dagen afgestemd op een bepaald thema en/of klacht.  

Tijdens deze dagen gaan we op onderzoek uit welke chakra’s uit balans zijn, waardoor jij de klachten en/of ziekte bij je draagt. En daar gaan we middels diep intuïtief opstellingswerk heling inzetten op lichamelijk, energetisch, emotioneel & mentaal niveau. 

Licht op Burn out & HSP: 17 februari, 24 maart
Licht op jezelf: 6 februari, 6 maart, 3 april
Licht op Long Covid: 7 februari, 7 maart, 4 april 
Licht op kanker: 15 februari, 15 maart, 12 april
Licht op Kind & Gezin: 24 januari, 14 febr, 14 maart
Licht op Voedingklachten: 31 januari, 28 februari, 28 maart
Licht op Dood & Rouw: 25 februari, 8 april, 20 mei 

Daarnaast zijn er elke donderdag ZIJNS- dagen om te leren ZIJN met wat is en uit je hoofd in je lichaam te landen.  
Om helemaal met aandacht bij jezelf te zijn en te laten ontstaan aan heling wat zich aandient in het moment in jou & je lichaam.

 

Let op: Jij blijft verantwoordelijk en de baas over jezelf, je lichaam en je proces. Heling & genezing ligt in jouw handen & dat van de Lichtwereld.

Wij staan je bij in het optimaliseren van de juiste omstandigheden/kaders & door het doorgeefkanaal van de Lichtwereld te zijn. 

Te vaak gebeurt het dat we als mens de verantwoordelijkheid bij een ander leggen. Wij leren jou om deze zelf te dragen en te voelen wat jij en je lichaam nodig hebben. Om je welzijn & gezondheid te bevorderen & te optimaliseren.

It’s your life and you are the only one who can live it. 

Heb jij interesse in een onvergetelijke Lichtreis om jezelf te helen, je klachten aan te pakken?

Een stralende gezondheid, emotionele stabiliteit en innerlijke rust & vrijheid?

Kom dan langs vrijblijvend sfeer proeven bij een Lichtdag of vraag een een vrijblijvend Lichtgesprek om al je vragen te stellen. 

Nick en Kirstie School of Light

Believe in yourself & magic will happen

It’s is now or never.

It’s time to do this.

For yourself, your childeren and the world.

Dont be afraid, everything will be fine.

You will shine as never before.

I have to say it again, because I feel that you don’t believe that is can be the real.

It is the truth. This can be your life, this magical life is waiting for you.

You only have to believe that this can be true.

Trust your spirits, they guide you on your way.

We can do this together. We are on earth to make this transformation.

Don’t doubt anymore, but JUMP in this amazing adventure.

Dont be afraid. You really can do this.

When you were a child, you might were afraid, but now as an adult you know it’s no longer necessary.

Don’t believe what your mind is telling you. Follow your heart and shine as never before.

YES! Lets do this!!

Wil je graag een vrijblijvend Lichtgesprek afgestemd op jou, je lichaam & zielsplan? Laten we dan een call inplannen.