fbpx

Light Experience Day
Op 7 december & 16 december.

nick en kirstie event healing

Een oplaad- & heel dag voor je lichaam en ziel 

 

Ben jij er klaar voor om je samen met ons in Deep Soul Dive te gaan maken? We creëren een helend energieveld vanuit de bron om jezelf te gaan helen en bevrijden van jouw (pijn)klachten op DNA & Celniveau. Om thuis te komen bij je ware zelf. 

Het is tijd om het LIJDEN, wat we al generaties lang met ons meedragen & ons Licht overschaduwt, achter ons te laten. 
Op emotioneel, fysiek, energetisch en mentaal vlak. 

Tijd om je rechtmatige plek op aarde in te geen nemen vanuit:
Lichtheid, Liefde & veel levensvreugde. 

TIJD OM JEZELF TE GAAN ONT-MOETEN

 

Verwacht het onverwachte

Wij werken volledig intuïtief. Zonder vaste kaders of een stappenplan.
We bereiden ook niets voor. Alles ontstaat in wat zich aandient in het NU.

We laten ons liefdevol begeleiden door de onzichtbare wereld. Zij reiken ons de juiste woorden & heling aan. Samen met hen leren wij jou kaders & controle loslaten.
Het onverwachte te verwachte.
 

We houden van verbinding & helingsprocessen die je leven positief verandert.

We laten je weer voelen en in contact komen met je ware zelf, je gevoel & je intuïtie.

Het zit allemaal al in jou. En wij halen het samen met jou weer naar boven.

Je ontvangt precies wat jij nodig hebt en verwacht daarbij het onverwachte. Wij halen dat naar boven waarvan jij niet wist dat jij het in je had. En niet alleen innerlijke pijn, maar ook heel veel kracht, liefde, vertrouwen en ‘eigen’ wijsheid. 

Wil je voelen HOE? Neem dan deel aan een Light Experience Day.

Het kan misschien best spannend voelen, omdat het nog onbekend is voor je of dat je beschermingsmechanismen gaan roepen vanuit je mind.

En dat is helemaal oké. Je mag je gewoon lekker laten verassen.
En weet dat je niet de enigste bent.   

Because: WE ARE ALL CONNECTED.

Live Event Nick en Kirstie

Laat je LICHT weer Stralen

 

 

We duiken diep in je onderbewust zijn om je de opgeslagen pijnen & ervaringen die jouw in de weg zitten te transformeren, helen en loslaten. 

Van vorig levens, dit levens en uit familielijnen op Cel & DNA Niveau. Collectieve programmeringen die diep geworteld zitten in onze kern (1e chakra, de basis van ons bestaan), waarvan het tijd wordt om deze los te laten. 

 We laten de innerlijke pijn ervan langzaam naar boven komen, zodat jij ze kunt gaan doorvoelen & loslaten. Waardoor klachten verminderen en/of verdwijnen. 

Voor een blijvend & effectief resultaat. 

 

Live Event Nick en Kirstie

Only your feelings & intuition brings you to a live full of Joy, Light and Love. So trust your own feeling! 

 

 

Het enigste, en tegelijkertijd misschien wel het moeilijkste, wat jij hoeft te doen om je mooiste leven te gaan leven. 

We zijn zo gewend om te vertrouwen op het gevoel van een ander, dat het een hele uitdaging is om weer te gaan vertrouwen op jezelf, je intuïtie en je gevoel.  En laat staan deze ook uit te gaan spreken. 

Maar het is zo belangrijk om dat wel te gaan doen. Zodat jij je eigen mooiste leven kunt gaan LEVEN.  Niemand anders kan dat doen dan JIJ. Want alleen JIJ bent verantwoordelijk voor jezelf & je leven. 

 

Aards & Spiritueel

We combineren het aardse met het spirituele waarom het juist wel werkt. We laten de kennis vanuit de onzichtbare wereld landen op aarde, om deze vervolgens te gaan leven.
Want daar heb jij als ziel & mens toch voor gekozen. Om jouw leven op aarde te gaan LEVEN.

Wij nodigen je dan ook graag uit om dat samen  met ons te gaan VOELEN. Want daar ligt de kracht voor heling. Bij je gevoel.  Dat durven VOELEN wat aangereikt wordt in het hier en nu. 

Het wordt een helende & intuitieve dag waarin wij gaan verbinding met onszelf, gevoel, intuïtie & de onzichtbare wereld. En het mooiste is dat onze methode voor iedereen werkt & toepasbaar is.

And last but not least: Er zijn L.I.C.H.T. coaches aanwezig om heling te bieden waar zij voelen & doorkrijgen bij wie dat nodig is om persoonlijke processen te ondersteunen. 

Live Event Nick en Kirstie

Heel jezelf & bevrijd je kinderen

Onze kinderen zijn de toekomst en het is belangrijk dat zij hun pure LICHT kunnen laten blijven stralen.

Dat hun LICHT niet vertroebelt wordt door onze overtuiging dat wij niet goed genoeg zijn.

Wist je dat opgeslagen stress en trauma’s je DNA letterlijk kunnen herschrijven? Jouw lichaam krijgt dan een hercodering waardoor je vatbaarder wordt voor ziektes.

En het kan zelfs zo zijn dat deze code van bevattelijkheid wordt overgedragen op je kinderen.  Dat wil je toch voorkomen lijkt ons?

Laten wij deze gaan transformeren, zodat onze kinderen opgroeien met het gevoel dat zij precies goed zijn zoals ze zijn!

Heal yourself for: yourself, your child(ren) and te humanity. 

Live Event Nick en Kirstie

Ingrid

Niets was te gek en een ieder mocht er zijn op zijn of haar wijze. We hebben gedanst, er was ruimte om je plek te nemen, we hebben gezongen, en we hebben ons helemaal opgevuld met zelfliefde. De energie stroomde voelbaar van top tot teen! Lekker uit je hoofd, zakken in je lijf en simpelweg ZIJN, in het moment. 

Een groepsheling mocht niet ontbreken. Heel liefdevol werd deze heling ingezet en heel warm door een ieder ontvangen. En daar waar tranen mochten vrij mochten stromen werd een eventuele handreiking gegeven door dit magische duo om verdere heling te laten plaats vinden. 

Ik kan niet anders zeggen dan dat het zeer geslaagd was.  Het heeft me weer liefdevolle groeistappen gebracht om mij nog lichter te kunnen en mogen voelen. Het is op mijn pad gekomen niet voor niets… en daar ben ik elke dag dankbaar voor. 

Brenda

Wat voelde het goed om aanwezig te zijn. Dat wist ik niet van tevoren, want het was allemaal nog ‘nieuw’ voor mij. En dus best spannend om te gaan.

Met een flinke portie spanning de zaal ingestapt, maar wat bijzonder dat deze spanning zich al snel omzette in het gevoel van ‘thuis komen’. Mede door de sfeer, de saamhorigheid en warme mensen om je heen en natuurlijk hoe Nick en Kirstie verbinding tussen alles wat er mocht zijn wisten te leggen. 

De wil en basis voor écht thuis komen bij mijzelf was hierdoor mij hierdoor gelegd. Dank je wel! Mijn reis naar mijn (échte) zelf is dankzij jullie begonnen. Ik reis nog lekker even mee met jullie. 

Wat kun je van ons verwachten

Een veilige basis

Alles gebeurt vanuit verbinding, een veilige basis en een liefdevolle intentie. Een unieke dag met heling, verbinding, confrontatie, liefde, licht, verdieping en niet te vergeten de ontmoeting met jezelf & je intuïtie en wat Brabantse humor.

Verwacht het onverwachte

Van te voren kunnen wij niet echt zeggen wat het jou gaat brengen. Je stapt als je binnenkomt al in een energieveld van onvoorwaardelijke liefde & heling. We hebben heel veel cadeautjes klaar liggen voor jou. Je hoeft ze alleen maar te ontvangen.

Cel & DNA Healing

Wij gebruiken o.a. CELHEALING en de LICHTENERGIE in jezelf om jezelf te bevrijden & helen van klachten, gedragingen, overtuigingen die niet van jouw zijn, maar wel vast zijn gaan zitten in jouw lichaam.  We laten diepe heling plaats vinden in jezelf op Cel & DNA Niveau. We maken verbinding met L.I.C.H.T.
Lichaamswerk
Intuïtie versterken
Celheling
Hartsverbinding
Terug in je kracht

Chakra Healing

We leren je diverse methodes om het desbetreffende chakra van binnenuit te helen. Om jezelf op celniveau te bevrijden van alles wat niet van jouw is, maar jij wel (on)bewust met je meedraagt in je cellen. Vanuit de baarmoeder, familielijnen, je leven tot nu toe op aarde & vorig levens. Hiervoor krijg je ook toegang tot de online Healingsmodule van het desbetreffende chakra 

Rebecca

Bedankt voor het event die jullie hebben gegeven. Ik voelde me heel fijn na afloop en de dagen erna.

Ik mocht weer van mezelf genieten en ik voelde een innerlijke vreugde en licht van binnen tijdens bv. mijn flamenco danslessen; iets wat ik heel graag doe. En ook bij spannend nieuws dat ik met mijn ouders wilde delen heeft me zoveel kracht gegeven. Ik heb dat in tijden niet gevoeld.

Het gaf me energie om verder te gaan in m’n zoektocht en het heeft me heel veel mooie momenten gebracht.
Werken met energie had ik nog nooit zo bewust gevoeld. Wat gaaf en alsof ik thuis kom. Echt waar.
Alsof m’n lichaam blij zegt jaaaa eindelijk!:)
Dank voor alle inspiratie & heling. Zo blij dat ik jullie mocht tegenkomen.

Lieke

Wauw wat een bijzondere ervaring, mijn eerste live event bij jullie. De energie was hoog, iedereen mocht 100% zichzelf zijn, zodat er kon ontstaan wat er mocht ontstaan vanuit volledige veiligheid.

Kippenvel als ik terugdenk aan deze dag. De juiste woorden heb ik niet om deze magische dag te omschrijven. Ik kan alleen maar zeggen… Zorg dat je er de volgende keer bij bent, zodat je kan ervaren wat het voor jouw kan betekenen.

Ik ben jullie en de groep ongelooflijk dankbaar! Het heeft mij nu al heel veel gebracht. 

 

 

Wat een bijzondere dag! Heel intens en een ervaring die met geen woorden te beschrijven is. Ik heb oprecht nog nooit de liefde gevoeld die jullie én alle andere mensen gaven. 

Je wordt gezien als mens, maar ook (eindelijk!) je struggles en die mogen er zijn. Ondanks dat ik het bijzonder lastig vind om me (ergens) veilig te voelen, heb ik daarin in de loop van de dag soms hele kleine openingen gevoeld. Een ervaring om nooit te vergeten en een kans om te pakken. 

Nogmaals heel erg bedankt! Ik merk dat ik echt even tijd nodig heb om het allemaal te verwerken, maar hoop jullie nog vaker te mogen ontmoeten om hopelijk de hulp te krijgen in de zoektocht naar mezelf.

Liefs H. 

 

 

Wie zijn wij

Kirstie

Als klein kind voelde ik al dat ik de wereld beter ging maken en had ik al contact met mijn gidsen.
Het is voor mij een 2e natuur om met hen in verbinding te zijn.
Ik verspreid samen met hen onvoorwaardelijke liefde en licht vanuit mijn hart & via mijn stem.
Mijn grootste wens is dat iedereen zich weer gezond, geliefd en gewenst voelt.

Ik zie jou en laat jou weer voelen dat jij er volledig mag zijn. Mijn zuivere intuïtie, hoge lichtfrequentie & mijn gevoeligheid zijn mijn kracht en mijn woorden zijn helend. Deze laat ik dan ook volop stromen tijdens de cursussen en natuurlijk het event.

Ik hou van wandelen, intuïtief dansen & gekkigheid en zeg waar het op staat.
Soms direct & confronterend en een ander moment draag ik jou zacht & liefdevol in mijn armen.

Verder hou ik van Nick en mijn 3 jongens. Ze zijn mijn alles en samen genieten we volop van ons leven.

Nick

Ik ben de trotse papa van Liam en Kyran. En bonuspapa van Jelle. Met veel plezier geef ik samen met Kirstie onze opleidingen.

Vanuit mijn fijngevoelige, zuivere afstemming, natuurlijke rust in mij en mijn luisterend oor zorg ik ervoor dat jij je snel op je gemak en veilig voelt om volledig jezelf te zijn.

Vanuit mildheid, zachtheid en compassie geef ik jou de juiste spiegels om diep in jezelf af te zakken. Ik ben instaat om diepe emotionele pijnen & trauma’s in jouw te kunnen helen. Uit vorig levens & die jarenlang van generatie op generatie zijn doorgegeven.

Entiteiten weten mij met regelmatig te vinden om een boodschap door te geven of omdat ze niet weten hoe ze naar het licht kunnen overgaan.

En niet te vergeten, ik moet vaak BOEREN laten tijdens het readen en healen. Dat is mijn manier om spanningen af te voeren, ik doe het niet expres, het gebeurd gewoon… Daarnaast hou ik van een potje voetbal en plezier maken met mijn gezin.

Dit kan je na een ontmoeting met ons voelen, doordat jouw energiesysteem & chakra’s gereset wordt:

N

Positieve energie

N

Lichter

N

Innerlijke rust & verbondenheid

N

Minder pijn

N

Beter slapen

N

Stilte in je hoofd

N

Energieker & creatiever

N

Je laat je stem horen

N

Een diepe connectie met jezelf, je intuïtie en jouw unieke licht

N

Vertrouwen dat wat jij voelt klopt

N

Kracht om de stap te gaan zetten die jij heel graag wilt zetten. Je gaat DOEN.

N

Helderheid in jezelf en het pad dat jij wilt bewandelen

N

Maar let op: Vaak ga je met iets anders naar huis dan waarvoor je komt. Een intentie hebben is prima, maar vergeet niet dat jij precies krijgt wat je nodig hebt. Dat is de magie van energiewerk.

nick en kirstie live event

Claudia

Het was een fantastisch mooi en puur. Ik ben echt heel dankbaar dat jullie dit georganiseerd hebben! Voor herhaling vatbaar.
Zo fijn om weer mooie mensen te ontmoeten en met gelijkgestemden de verbinding te voelen.

Mooi om samen ieder voor zich naar binnen te keren en daar je zelf en je eigen stukjes die geheeld mogen worden tegen te komen. En tevens gezamenlijk elkaar te kunnen ondersteunen in het doorbreken van patronen, wat nodig is om vervolgens zelf weer een stapje op je pad te kunnen zetten.

Heerlijk om samen te lachen, samen huilen, samen dansen, samen spelen, plezier maken. En dat alles in een liefdevolle lichte luchtige setting, een veilige vibe die jullie neerzetten.
Echt, ga hier mee door! Wanneer is de  volgende?

Celesta

Het was een bijzondere samen zijn, waar ik heel veel fijne mensen heb ontmoet.
Waarin ik mijn ego voelde die als zwaar tegen mij aanleunen en mij om ver duwde. En door het te laten zijn veranderde die in iets lichts en warm.

Tijdens een meditatie over je eigen plek innemen, voelde ik dat ik daar geen antwoord op kon geven.
Ik werd uitgenodigd om mijn plek op het podium op te stellen. Ik voelde mij krachtig worden daar midden op dat podium met al die liefdevolle mensen. Dit is wie ik ben!!! Vol liefde, kracht en passie.

Daarna hebben we gedanst en gezongen en kon ik in alle overgave mijn zelf zijn. Ik ben dankbaar dat Kirstie, Nick en de groep mensen mij herinneren wie ik zelf ben. En door daar gewoon te ZIJN!!

Sandra

Wat een fantastisch.  Binnen ‘no time’ voelde ik de verbinding met Nick en Kirstie, maar ook met de groep.

Diepgang, maar ook met humor. Heel fijn dat jullie ruimte laten om te kijken wat zich aandient. Dank jullie wel. Dikke kus.

Màrens

Wat was het fijn! Ik heb de energie voelen stromen en ben echt uit mijn comfortzone gekomen vandaag.

Super spannend maar wel nodig om mijn stappen te kunnen zetten naar mijn mooiste leven. Jullie zijn top! Liefs.

Praktische informatie

Live Event Locatie

Waar vindt dit magisch samen zijn plaats?

Deze vindt plaats in Spoordonk op het magische Land van Light

Data en investering in deze Deep Soul Dive

Op 7 of 16 december van 10.00u tot 16.00u

Een ticket kost €111,-

Inclusief: Thee/koffie & lunch. 

 

Programma 

Het programma is open en geheel intuïtief. We laten ons begeleiden door het hogere.

Als er vragen zijn, stel ze gerust!

Heb je nog vragen?
Mail ons gerust.

6 + 2 =