fbpx

Intuïtief Leiderschap 

Next level in jezelf & je business

nick en kirstie event healing

Jezelf zo POSITONEREN dat niemand meer om je heen kan. Overal waar je binnenstapt zijn de ogen op jouw gericht zijn. Omdat jij jouw innerlijke POWER & JOY uitstraalt en die is voelbaar voor iedereen. En daar kan niemand meer om heen. 

Je voelt en weet aan alles dat jij de expert bent in jouw niche.  En dat is voor iedereen zichtbaar, waardoor iedereen in de rij staat om met jou te werken.

Nooit meer hard werken. Af en toe een geïnspireerde actie ondernemen vanuit je Intuïtie. Genieten van je onwijs gave aanbod. Verder lekker achterover leunen en de mensen naar je toe laten komen.

Dat is wat jij gaat doen als je JA zegt tegen het exclusieve 1 op 1 Mentorship: Intuïtief Leiderschap.

Live Event Nick en Kirstie

Een deep dive in to yourself

 

 

Het gaat al best lekker, maar nog niet helemaal zoals jij het wilt of van binnen voelt.  Er wil iets uit, maar het lijkt niet te komen. Een innerlijke strijd is bezig en houd je tegen om de volgende stap te zetten en het maximale uit jezelf & je bedrijf te halen. 

Het lijkt alsof je tegen je plafond aanzit en daar kom je alleen niet door heen. 

Dan is het echt tijd om een Deep Soul Dive te gaan maken in jezelf.  Het is tijd om dat wat je tegen houdt in de ogen aan te kijken, om emotioneel & spiritueel te groeien om je grootste blokkades uit de weg te ruimen. 

Door een Deep Dive naar binnen te maken kom je weer in flow  met jezelf,  je business & je zielsmissie. En ga jij je volle potentie op alle vlakken in je leven belichamen.

Vanuit daar ga jij het verschil maken in deze wereld.
Want dat is wat jij diep van binnen  wilt. Iets betekenen, je kennis delen en vanuit flow & ontspanning je leven te leven.

Ben jij klaar om next level te gaan en het spel te gaan spelen?

Jullie zijn geweldig samen! En als persoon zelf.  Ondanks dat dit jullie werk is, blijven jullie jezelf (en een stel.) Jullie creëren een veilige basis en vullen elkaar mooi aan. Soms lijkt het alsof jullie elkaars gedachten kunnen lezen. Doordat jullie met z’n tweeën zijn, ontgaat er jullie weinig in een groep. En voel jij je als cursist gezien en gehoord. Alles mag en kan er zijn!

Elske

Nick en Kirstie voelen elkaar goed aan. Ze zijn open en eerlijk. Ze zijn beiden intuitief heel sterk. Nick is heel rustig, waar Kirstie heel veel energie heeft. Hierdoor vullen ze elkaar aan, waardoor je precies krijgt wat je nodig hebt.
En dat zorgt ervoor dat zij als combi zo supergoed werken.

Dankzij hen heb ik stap durven zetten om mijn eigen praktijk volledig op te zetten als transformationeel en intuïtief coach voor hoog-gevoelige vrouwen en eventueel hun kinderen en partner.

Jeske

Live Event Nick en Kirstie

Laten we de sprankeling toevoegen aan je business.

 

 

Want het leven is al serieus genoeg.
We gaan een spel spelen om het Intuïtieve Leiderschap eigen te maken. Om vanuit daar je business moeiteloos te runnen en je leven volop te leven, zoals jij dat wil. 

Een onderdeel van het spel is om je intuïtie in te zetten.
Je intuïtie is je natuurlijke innerlijke kompas die jou begeleidt naar je einddoel en zal je altijd de makkelijkste route geven. 

Wellicht begeleid je hoofd je nu op je levenspad nog te vaak vanuit angsten & onzekerheid waardoor je omwegen neemt. Je hebt het idee dat het niet goed genoeg is of juist dat je heel hard moet werken om het goed te doen. En dit gaat ten koste gaat van je energie en plezier, waardoor je sprankeling verloren gaat.

Daar ga jij mee stoppen na dit mentorship. Jij gaat je bedrijfsvoering meer leren runnen vanuit je intuïtie en in lijn met je zielsmissie.  
Jij gaat van binnenuit stralen en deze sprankeling is zichtbaar & voelbaar in je business.

Voor jou, maar dus ook voor je klanten. Waardoor zij JA zeggen tegen het waanzinnige aanbod dat jij hebt!

 

 

Live Event Nick en Kirstie

Na dit traject kun jij:

 

 

  • Jezelf sterker en beter positioneren als krachtige leider van je business waardoor je krachtiger overkomt op je klanten
  • je klanten een onweerstaanbaar aanbod aanbieden. Gefinetuned en in lijn met jezelf en je zielsmissie
  • Je intuïtieve gaven gebruiken om zelf helder in te tunen bij jezelf,  je business en je klanten
  • Je klanten beter aan te voelen en te ondersteunen, zodat zij nog meer resultaat kunnen behalen. Samenwerken met jouw ideale klanten
  • Ervaar je meer rust in jezelf, je gezin & je business.
  • Werken & leven vanuit je volle potentieel en met JOY

Wat kun je van ons  verwachten

Licht Coach jaaropleiding dat ben ik

Diepgang

Jij duikt diep in jezelf, dus het is belangrijk dat jij er klaar voor bent om jezelf aan te kijken, keuzes te maken en je te gaan te verbinden met alles wat in je lichaam zit opgeslagen. Zowel jouw GOUD als je innerlijke pijnen die jou nu blokkeren.

Praktisch

Je gaat praktisch,aan de slag. Doen & ervaren.  Je zult met regelmaat een liefdevolle schop onder je kont krijgen om uit je veilige comfortzone te komen. Vanuit 14 jaar ondernemerschap zijn wij in staat om je praktisch te ondersteunen met tools & advies met betrekking tot je business & verscherpen van je aanbod.

Verschillende werkvormen

BedrijfsReading
Intuïtief opstellingswerk
Stilte
Schrijven

Kwaliteit

 Wat jij je eigen gaat maken is geen trucje, maar een levenswijze die echt werkt. Geen kortdurende rush, maar blijvend resultaat. Daarom werken we een half jaar samen. 

 

FUN

Jij gaan lol maken en zorgen dat het je business runnen een leuk spel wordt om te spelen. Niet te moeilijk of te zwaar. Maar simpel, doeltreffend en voor iedereen toepasbaar. Je krijgt spelregels, waardoor het spel makkelijk te spelen is. 

De kracht van het Mentorship

Je krijgt niet één coach aan je zij, maar ons als Gouden Duo naast je. Wij zijn intuïtief volledig op elkaar afgestemd en vullen elkaar perfect aan. Je ontvangt het beste van ons twee.

Wij kijken vanuit onze sterk ontwikkelde intuïtie dwars door al je beschermingsmechanismen heen en kom jij meteen  tot de kern gaan 

Daarnaast ga jij niet alleen NEXT level met je business, maar ook met jezelf. Het is een totale reset wat doorwerking heeft op alle vlakken in je leven. 

Karin

Kirstie & Nick begeleiden je heel liefdevol, maar kunnen je ook echt confronteren met dat waar jezelf om heen draait. 

Wat ze doorkrijgen is spot on en dat delen ze live of  via een spraakmemo. Bij beide lijkt er meteen een soort van heling plaats te vinden, waardoor ik mij meteen lichter voel & nieuwe energie en/0f inzichten heb om ermee verder te gaan. 

Soms zetten ze je ook verplicht op rust en dat is dan vaak ook echt wel nodig. Ze staan echt naast je en je voelt dat het onvoorwaardelijk is. Het is oprecht en echt. 

Kortom wil je verandering in jezelf, je leven of in je business, werk met hen samen. 

Lieke

Het is niet te begrijpen hoe het werkt, maar het werkt.
Ze voelt je op kilometersafstand. 

Dan zit ik thuis en gaat het niet lekker, appt of belt Kirstie. Dat ze dingen doorkrijgt en/of ik het herken. En ja, ze deelt dan precies hoe ik me voel en helpt mij weer mijn trilling te verhogen. Echt bizar. 

Ik verblijf soms een week op H.E.T. Land van Licht en soms gewoon enkele dagen. Om tot mijzelf te komen, te werken & te helen. Het is echt een extra meerwaarde van het mentorship dat daar dan ook gewoon de vrijheid voor is. 

Ik ben nog steeds aan het Lichtreizen met Kirstie & Nick om de beste versie van mijzelf te voelen in mijzelf. En te gaan doen waarvoor ik op aarde ben. 

Praktische informatie

Live Event Locatie

Waar vindt dit 1 op 1 Mentorhip plaats?

Deze vindt plaats in Spoordonk op H.E.T. Land van Licht. Het land is één groot helende energetisch veld die heling & transformatie biedt vanuit de lichtenergie die op de plek aanwezig is en de afgelopen jaren door het gedane Lichtwerk is ontstaan. 

Je hoeft er alleen al te zijn en je intuïtieve gaven versterken zich & je creatieproces gaat van start.

Er is een opstellingsveld, een creatieve ruimte & bevrijdenissen om jezelf werkelijk te ontdoen van dat wat jou in de weg staat om NEXT LEVEL te gaan met jezelf & je business. 

Je ontvangt tijdens dit half jaar

* Een energetische businessscan, om je blokkades in je bedrijf & jezelf bloot te leggen.

* 2x per maand een 1 op 1 Deep Dive Soulsessie op onze locatie

* 2x per maand een call.

* Een midweek of 2 weekenden verblijven op het Helings & Transformatie Land van Licht naar wens om diept te duiken in je jezelf & je business.

* Een half jaar ons als je spirtuele leraar tot je beschikking via Whats App.

* Channelingen op maat via voice spraakberichten wanneer wij deze doorkrijgen. Dus volledig op maat afgestemd.

* Bonus: Naar wens ruimte om deel te nemen aan 6 live Deep Dive groepsdagen om je Chakra’s te helen en anderen gelijkgestemden te ontmoeten.

 

Je investering is €10.000,-

Betaling in termijnen mogelijk.

Er is nog 1 plek vrij om in Januari te starten om 2023 jouw jaar te maken om te SHINEN.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan zodat we samen kunnen kijken of er een match is.

We kijken er naar uit van je te horen.

 

Overweeg jij om een deep dive in jezelf & je business te willen maken?
Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek & zet erbij dat jij gaat voor Exclusief.

 

8 + 15 =