fbpx

Help je mee aan de opbouw van Het Land van Licht?

Het is onze missie om de mensheid verlichten te brengen

Al heel lang voelen wij dat we deze taak hebben hier op aarde en daar zijn we al druk mee bezig. We begonnen klein met een bewustzijnscursus op een woensdagavond en zijn gekomen tot de succesvolle L.I.C.H.T. Coach opleiding.

Inmiddels zijn we bezig aan de volgende stap. Het Land van Licht.

De Lichtplek die Kirstie al jaren zag in haar visioenen, heeft eindelijk voeten in de aarde gekregen. De opbouw is begonnen, zodat we een plek kunnen creëren waar wij, Nick & Kirstie samen met onze L.I.C.H.T. Coaches de mensen kunnen verlichten in samenwerken met het ‘hogere’ & onze natuurlijke intuïtieve gaven.

We zijn klein begonnen, maar dromen groot

Vanuit de samenwerking met de Lichtwereld is ons duidelijk gemaakt hoe Het Land van Licht eruit mag komen te zien. We hebben al een opstellingsveld gerealiseerd, oude paardenstallen hebben we opgebouwd tot ‘bevrijdenissen’ waar diepgaande heling kan plaats vinden.

Maar daar gaan we het niet bij laten. De oude rijbak willen we opbouwen naar een plek waar je kan samenkomen. Waar je gewoon kan ‘zijn’. 

Een lekker bakje koffie of thee kan pakken en even tot rust komen op de verschillende zithoekjes, waar jij met gelijkgestemde samen bent. Maar ook wordt dit de plek verschillende activiteiten zoals dansavonden, live events, een plek waar buiten yoga gegeven wordt. We kunnen alle kanten op. Ook komt er buiten een plek voor een warm en knus kampvuur.

De pijlers waarmee we werken is ‘back to basic’.
Terug naar onze ware nature & de eenvoud. Less is more. 

We proberen dan ook zoveel mogelijk te hergebruiken en te bouwen met wat we hebben. Ook de meubels zijn tweedehands en krijgen een nieuw kleurtje en/of jasje.

Heb je nog ‘oude meuk’ stuur ons een berichtje. Wie weet zijn wij er blij mee! 

 

Sfeerimpressie van de verbouwing

Swipe naar rechts bij de foto’s

 

 

 

 

 

 

 

 

Het Land van Licht bij RTL4

Het Land van Licht is er voor iedereen. Dus ook voor jou. 

Iedereen heeft recht op een liefdevol, fijn, licht en ontspannen leven. Daarom willen we voor iedereen toegankelijk zijn. 

We werken op basis van donatie & ruildiensten. Iedereen mag geven wat hij/zij wil geven en kan missen, hierdoor kan het voor iedereen toegankelijk zijn.

Wij geloven in een nieuwe wereld waar en en mogelijk is. 

De volgende stap

De volgende stap in het realiseren van Het Land van Licht is het creëren van 3 woon/leef/behandel ruimtes waardoor verschillende expertises samen kunnen werken & mensen een langere tijd kunnen verblijven. Waardoor ze even uit de sleur van het leven kunnen stappen, te ontprikkelen en de heling & genezing laten plaats vinden van al hun klachten. 

Maar om dit te realiseren moeten drie afdelingen van de boerderij, die nu als opslag wordt gebruikt omgebouwd worden. Wat een flinke investering zal zijn. 

Daarom hebben we de mogelijkheid gecreëerd dat iedereen geld kan doneren voor wie dat wilt. Van dat geld kan Het Land van Licht opgebouwd worden, zodat iedereen de kans krijgt om zichzelf te helen en weer Licht te voelen & LEVEN.  

Het huidige systeem staat niet of nauwelijks open voor energetisch geneeskunde, terwijl het zo krachtig is. 
Het zou het reguliere heel goed aan kunnen vullen.

Doordat het niet vergoedt wordt & nog voor mensen onbekend is, is de stap groot voor mensen om hier heling & genezing in te vinden. 

Wij willen energetische geneeskunde een de plek geven in de maatschappij die het verdiend en daarbij hebben we je hulp nodig. 

Voel jij dat je een donatie wilt doen aan Het Land van Licht om deze Lichtplek te realiseren? Dat kan hieronder.
Wij zijn je dankbaar.

Veel liefs,

Nick & Kirstie en Team

We zijn je enorm dankbaar voor je donatie aan
Het Land van Licht

Bedrag

Bedankt voor je donatie.