fbpx

Cel & DNA Healing

Laat oude innerlijke pijnen & familiekarma los en LEEF je leven.

Maak kennis met de kracht van Energetische Geneeskunde. 

 

 

Nick en Kirstie werkwijze

Jij bent in staat om jezelf te bevrijden van klachten waar je al jaren met rondloopt en die vanuit je cellen gemanifesteerd worden. Ze zijn er met een reden en als jij leert welke reden dat is, de boodschap achter de klacht begrijpt kan heling in gang gezet worden.

Cellen zitten vol met gewenst & niet gewenste programmeringen. En jij bent in staat om de programmeringen te her-programmeren. En vanuit daar ontstaat heling & 9 van de 10 keer ook genezing. Hoe interessant is dat!

Let wel het is geen Quick-fix. Het is een helende reis naar jezelf en naar wat heling jou nu in de weg staat. Je gaat ontdekken waarom je cellen nu niet tot heling komen. 
En dan ga jij voelen wat er WEL nodig is om tot heling te komen. 

 

Heel jezelf van binnenuit door: 

Zelf Acceptatie

Je gaat jezelf & je klacht, ziekte en/of ongewenste patronen/gedragingen volledig accepteren. Je gaat voelen dat je NU al precies goed bent zoals je bent. 

 

Voelen

Je gaat je gevoel weer openen. Je gaat verdriet, pijn toelaten, maar ook ga jij weer liefde, zachtheid, licht en vreugde voelen in jezelf.  

 

 

 

Vertrouwen

Leer te vertrouwen op jezelf, de ander & het leven. 
Laat de controle los en laat alles zich ontvouwen. 

 

 

Onvoorwaardelijke liefde

Je gaat onvoorwaardelijke liefde weer voelen in jezelf & voor en van een ander. 

Niet hoeven begrijpen

Soms IS het gewoon zo. Niet alles is te begrijpen en hoeft begrepen te worden. Onze mind wil dat wel, maar ons hart zegt gewoon: Vertrouw maar, het komt / is al goed. 

 

Alles gaat vanzelf

Het leven leeft zich vanzelf en het lichaam is een goed regulerend systeem wat zichzelf kan helen en in leven houdt. Wanneer jij de controle loslaat over jezelf, je lichaam & het leven, ontvouwt & heelt het zich vanzelf. Alles wat jij nodig hebt IS er dan al of komt vanzelf naar je toe. Jij hoeft daar helemaal niets voor te doen. Je hoeft slechts in overgave te gaan, te zakken en aanwezig te ZIJN met wat IS. 

 

 

Het is een reis

Laagje voor laagje pel jij jezelf af. En je krijgt precies aangereikt wat je aankan. Stap voor stap. 

En de één gaat als een sneltrein en de ander op zijn gemakkie. En het is allemaal goed. Ieder heeft zijn of haar pad te volgen samen met de lessen die daarbij horen. 

 

 

Veiligheid

Het is belangrijk dat jij je weer veilig gaat voelen in jezelf en je leven. 

Vaak zit daar het grootste helingsproces. 

Wij zullen er daarom ook alles aan doen om jou veiligheid te waarborgen en jou je weer veilig te laten voelen in JEZELF. 

 

 

master light healer opleiding

Onze expertise:

Energetische Geneeskunde & Chakrapsychologie.
Daar waar het reguliere fysieke, emotionele en mentale innerlijke pijn vaak bestrijd gaan wij je er naar toe begeleiden. Een innerlijke reis diep in je (energetisch) lichaam om jou laten voelen wat de (innerlijke) pijn je te vertellen heeft.  Dit zodat jij het kan helen & los kan gaan laten.

Onder innerlijke pijnen verstaan wij oude conditioneringen & programmeringen, ziektebeelden, verslavingen. Van jezelf, je vorige levens en je voorouders die niet doorvoelt en dus vast zitten in je Cellen & DNA.

Wij gaan het uit je Cellen & DNA halen, zodat jij weer vrij kunt ademen & bewegen. Zodat jij niet meer het leven van een ander leeft. Maar dat van JEZELF. Je leven weer kunt LEVEN, zoals jij dat wilt.

Wij werken met de kracht van:

Het zelfhelend vermogen van je lichaam en de helende kracht van je chakra’s & de lichtenergie die door jou en je lichaam stoomt. 

Ook praktische tools & handvaten ontbreken zeer zeker niet. De kracht van eenvoud is onze pijler. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan.

Je lichaam is in staat zichzelf te helen, wanneer het in een ontspannen staat van ZIJN is. Het is belangrijk dat jij dus in overgave zakt en je lichaam het werk laat doen. Er met je mind dus tussen uit blijft. En niet alvast gaat bedenken hoe lang jij helingsproces mag duren.

Don’t rush your heling.

Belangrijk bij Cel & DNA Healing is:
VERWACHT HET ONVERWACHTE

Je kunt van te voren niet bedenken wat Cel & DNA Healing jou gaat brengen. Vaak is het veel meer dan jij had durven dromen. 

Wanneer jij start met jezelf helen, zal genezing volgen mits dit de bedoeling is. En anders mag je met liefde samen gaan LEVEN.

 

Oorzaken van klachten & ziekten

Innerlijke onverwerkte pijnen die opgeslagen zitten in je cellen & DNA. Van dit leven, vorige levens en je voorouders.

Je onverwerkte pijnen kunnen slapen, maar kunnen ook aangewakkerd worden door iets wat er gebeurt in jouw leven en je doet herinneringen aan die onverwerkte pijn. 

Deze innerlijke pijnen die aangewakkerd worden kunnen zicht gaan uiten in emotionele, mentale, energetische en fysieke pijnen. Wat wij gaan doen deze onverwerkte innerlijke pijnen naar boven halen, omdat wij die kunnen voelen met onze intuïtieve gaven. Daardoor kunnen we meteen tot de kern komen.

De pijnen en emoties worden herbeleefd door de persoon waardoor de onverwerkte pijnen geheeld  worden die in de cellen & het DNA vast zitten. De oude cel wordt opgeruimd en een nieuwe cel komt daarvoor in de plaats en daardoor kan het DNA zich ook weer herstellen & vernieuwen. 

Karma in je DNA: Pijnen, patronen, overtuigingen vanuit het familie systeem dat genetisch met je meegegeven is. Familie karma. Dit kan jou leven extra zwaar maken. Maar gelukkig is ook dit te helen in bijvoorbeeld intuïtief opstellingswerk.

Wist je dat als je iets bij jezelf heelt, heel je het ook in het DNA van je kinderen.

 

Wat heling & genezing in de weg staat

Je mind! Die constant een oplossing wil voor je klacht & ziekte. Hij wil jou beschermen en gooit al zijn of haar beschermingsmechanismen in de strijd om niet te hoeven voelen & veranderen. 

Want veranderingen zijn onveilig, tenminste dat probeert jouw mind je wijs te maken. 

Je ziel heeft ervoor gekozen om alles uit het leven te halen met een klacht of ziekte. Dan mag jij ermee gaan leren LEVEN.

Ow en de overtuiging dat we altijd hard moeten werken ergens voor en het altijd AAN staan werken ook niet echt mee. Het altijd de controle willen hebben over je leven. Stop daar maar mee.

Het leven leeft & ontvouwt zich vanzelf. Alles wat jij nodig hebt komt vanzelf naar je toe.

Heling& genezing kan alleen plaats vinden in een ontspannen staat van ZIJN. En laat ZIJN en ontspannen zijn nu de grootste uitdaging van de mensheid zijn. Want we moeten altijd door & klaar staan voor de ander. Ook al gaat dat ten koste van onszelf. 

Het gaat helaas zover dat ons lichaam ons stil moet zetten met een klacht of ziekte. 
Laten we het anders gaan doen & onze onverwerkte innerlijke pijnen NU gaan helen, zodat we voorkomen dat we een klacht of ziekte krijgen!

 

Voel jij dat jezelf een Lichtreis wilt gunnen?
Ontdek dan snel welke Lichtreis het beste bij jouw past.